Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (6.02 secunde)
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Florin Negrutiu, redactor-sef) "SMURD nu a fost creat de un om. Statul roman a facut eforturi uriase pentru dotarea SMURD si a ambulantei. ... E adevarat ca SMURD primeste bani de la stat. Dar SMURD exista.
Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol, in judetul Constanta! ... Un elicopter SMURD aflat in misiune a cazut in lacul Siutghiol, in apropiere de statiunea Mamaia.
In perioada noiembrie 2014 - mai 2015, in cadrul campaniei Doneaza pentru cei care Salveaza!”, angajatii si clientii Lidl din toata tara au donat pentru a sustine cauza SMURD.
Doctorul Raed Arafat inaugureaza astazi noua Unitate de Primiri Urgente -SMURD Suceava (Autoare:
Departamentul pentru Situatii de Urgenta este pregatit sa colaboreze si cu alte ministere si cu alte entitati ca sa realizam acest deziderat, dar sa nu fie o chestie doar de hai sa facem, sa fie o chestie planificata si sa fie de un impact mediu si lung, a punctat fondatorul SMURD.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Cunoscut ca fondator al SMURD - serviciului medical de urgenta unic in Romania - subsecretarul de stat care nu si-a dorit niciodata sa ajunga ministru al Sanatatii, in ciuda popularitatii de care beneficiaza, Arafat este apreciat in randul medicilor, dar si al oficialilor cu atributii in domeniu.
Parlamentarii opozitiei isi vor dona indemnizatiile de parlamentar, eu o dau SMURD Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că ... va dona indemnizatia sa către SMURD.
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
Ion Tiriac ar fi facut donatia Inspectoratul General de Aviatie (IGAv) a primit ca donatie din partea unei persoane private un avion turbojet, care urmeaza sa fie utilizat pentru interventii ale SMURD.
Elicopter SMURD prabusit. ... Laura Vizireanu (foto), medic SMURD. Echipajul medical de la Salvare a reusit sa o resusciteze pe victima, care intrase in stop cardio-respirator.
Dintre toate persoanele transportate la spitale, 20 au fost transportate de ambulantele SMURD si SABIF, se arata intr-un comunicat al ISU Bucuresti-Ilfov, postat in pagina sa de Facebook.
O ambulanta SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei femei care acuza o lovitura la nivelul capului. La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD, o echipa de descarcerare si o autospeciala de stingere a incendiului.
Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Telciu spre Fiad si a fost anuntat prin 112 la ora 00.32, iar la fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud.
La audierile comisiei a fost prezent ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, care a dat lamuririle necesare pentru eliminarea confuziei intre fundatia care urmeaza sa fie constituita prin acordul semnat de guvernele roman si ungar si fundatia omonima de la Sibiu, care este subiect de drept privat.
Fundatia Horia Rusu: Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism Presedintele Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism, are o retorica liberala incoerenta, iar guvernarea PDL a lansat masuri haotice anti-liberale, se arata intr-un comunicat de presa remis, miercuri, AGERPRES, de catre Fundatia Horia Rusu.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
google-analytics.com